Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima   01 5999 918
Traži po     > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja  
IUS-INFO > Korisni dokumenti > 2013
 

Korisni dokumenti

Stranica 1 / 1
Dokumenti od 1 do 8 (od ukupno 8)
Naslov Datum
Oporezivanje mirovina - porezne obveze umirovljenika i isplatitelja mirovina 30.7.2013
Brošura objašnjava obveze i prava što proizlaze iz važećih propisa o oporezivanju mirovina. U odgovorima na pitanja razrađene su osnovne zakonske odredbe.
Oporezivanje prometa nekretnina 19.7.2013
Brošura objašnjava obveze i prava koja proizlaze iz važećih propisa u vezi s oporezivanjem prometa nekretnina te ostvarivanje tih prava i ispunjavanje obveza. U odgovorima na pitanja tko, kada i koliko je dužan platiti poreza, razrađene su osnovne zakonske odredbe.
Presuda Trgovačkog suda u Zagrebu br. P-1401/2012 4.7.2013
Presudom Trgovačkog suda u Zagrebu poslovni broj P-1401/2012 od 4. srpnja 2013. pravomoćno je utvrđeno da su kamatne stope banke mijenjale bez ugovorenih parametara jednostranom odlukom, samim obavještavanjem o promjeni, dakle o kojoj promjeni se nije pojedinačno pregovaralo, čime je došlo do povred...
Doprinosi za obvezna osiguranja 14.6.2013
Znate li tko je, kad i koliko dužan obračunati i platiti doprinose za obvezna osiguranja? Ova brošura će vam na jednostavan i razumljiv način objasniti obveze što proizlaze iz važećih propisa o obračunavanju i plaćanju obveznih doprinosa.
Paušalno oporezivanje samostalnih djelatnosti obrta, poljoprivrede i šumarstva 6.6.2013
Cilj ove brošure jest da Vam se kao poreznom obvezniku objasni koje se samostalne djelatnosti mogu paušalno oporezivati, kao i obveze i prava što proizlaze iz važećih poreznih propisa o paušalnom oporezivanju dohotka i propisa o obveznim doprinosima. U odgovorima na pitanja kad se prijavljuje početa...
Strateški plan Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta za razdoblje 2012. - 2014. godine 1.5.2013
Strateški plan opisuje niz ciljeva i mjera Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta kojima se želi postiči globalno konkurentan, kvalitetan, dostupan i održiv odgojno-obrazovni sustav, usklađen s potrebama tržišta rada i društva u cjelini, znanstveni sustav utemeljen na izvrsnosti, gospodarskim i...
Oporezivanje djelatnosti slobodnih zanimanja 15.3.2013
Brošura koja objašnjava prava i obveze koje proizlaze iz važećih propisa u vezi s oporezivanjem slobodnih zanimanja i Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom te kako ispuniti obveze i ostvariti prava.
Obveza fiskalizacije 12.2.2013
Svrha ove brošure jest da Vam se objasni koje su obveze osoba koje su dužne izdavati račune, ali i kako ćete provjeriti je li račun što ste ga platili prilikom kupnje dobara ili usluga prijavljen Poreznoj upravi.
<<  Prijašnja | Stranica: 1 | Sljedeća  >>

Prikaži SVE

Datum dokumenta

< Svi
2013(8)
> Veljača(1) > Ožujak(1) > Svibanj(1) > Lipanj(2) > Srpanj(3)
 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite