Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima   01 5999 918
Traži po     > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > Savjet
 
        - +   *  

Savjet dana

Ispis i pohranjivanje izračuna zatezne kamate na osobno računalo

Rezultate izračuna zateznih kamata možete ispisati, izvesti u Excel, pohraniti na osobno računalo. Pohranjeni izračun na osobno računalo možete ponovo učitati u kalkulator i mijenjati podatke u skladu s Vašim potrebama.
Ukoliko želite rezultate izračuna zateznih kamata izvesti u Excel tablicu, a potom pohraniti ili ispisati odaberite poveznicu „Izvoz izračuna u Excel“. Za ispis rezultata izračuna u PDF formatu odaberite poveznicu „Ispis izračuna u PDF“.

Korisna pomagala - izračun zatezne kamate - ispis i pohranjivanje

Rezultate možete pohraniti i u obliku XML formata. Takvo pohranjivanje Vam omogućava da rezultate ponovo učitate u izračun zateznih kamata te da u istima mijenjate ulazne podatke u skladu s promjenama okolnosti. Za pohranjivanje izračuna u XML formatu (Korisna pomagala - izračun zatezne kamate - simbol xml) odaberite poveznicu „Spremi parametre izračuna“, a za naknadnu obradu rezultata izračuna prethodno pohranjenih na osobno računalo odaberite poveznicu „Učitaj parametre izračuna“. Učitavanje prethodno pohranjenog XML dokumenta s osobnog računala u IUS-INFO kalkulator vrši se putem funkcije „Browse“.

Prikaži SVE 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite