Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima   01 5999 918
Traži po     > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > Savjet
 
        - +   *  

Savjet dana

Registarske poveznice

Na desnoj strani dokumenta redakcijski pročišćenog teksta propisa ili vremenske ljestvice nalazi se skupina poveznica na korisne informacije o propisu koji pregledavate.

Poveznica na pročišćeni tekst uvijek Vas vodi na trenutno važeću verziju redakcijski pročišćenog teksta. Ako je propis nevažeći, ova poveznica nije aktivna.

Poveznica na vremensku ljestvicukorisna je ako se želite prebaciti iz jedne verzije redakcijski pročišćenog teksta u drugu, dok vas poveznica pročišćeni tekst uvijek vodi na trenutno važeći redakcijski pročišćeni tekst.

Ako slijedite poveznicu promjene propisa otvorit će se popis propisa koji su utjecali na izabrani propis, dok poveznica utjecaj na druge propise vodi na popis propisa na koje utječe izabrani propis.

Odabirom poveznice pravni temelj otvorit ćete sučelje popisa svih zakona na temelju kojih je donesen izabrani propis. Poveznica podzakonski propisi sadrži popis podzakonskih propisa koji su doneseni na temelju izabranog propisa. Objave službenog pročišćenog teksta, ukoliko postoje, možete pregledati odabirom poveznice istog naziva.

Propisi - dokument - registarske poveznice

Pokraj registarskih poveznica naznačen je broj koji označava broj verzija redakcijski pročišćenog teksta (vremenska ljestvica) odnosno broj propisa koji se nalaze u određenoj kategoriji.

Prikaži SVE 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite