Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima   01 5999 918
Traži po     > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > Savjet
 
        - +   *  

Savjet dana

Pregled objava "Narodnih novina"

Tekstovi objava Narodnih novina posebno su izdvojeni ispod naslova svakog propisa i označeni plavom bojom. Objave su preuzete s internetskih stranica Narodnih novina i uređene od strane pravne redakcije portala IUS-INFO.
Izvorni sadržaj pojedine objave propisa iz Narodnih novina može se pregledati odabirom broja objave. Ispod naslova propisa nalaze se brojevi svih objava koje su utjecale na odabrani propis.

Objava izabrane verzije redakcijski pročišćenog teksta posebno je izdvojena ispod popisa svih objava. U rubrici „Zadnja promjena uzeta u obzir u pročišćenom tekstu“ sadržane su glavne informacije o toj objavi: naslov, datum i broj Narodnih novina u kojem je objavljena, koji je ujedno i poveznica na dokument objave.

Propisi - dokument - objave

Ako kursorom pređete preko linka objave, pojavit će se naslov objave. Ispod tih podataka nalazi se rubrika „Opis promjene“ u kojoj je ukratko opisano na koji način objava utječe na odabranu verziju propisa. Objave propisa mogu sadržavati i prijevod na engleski jezik što je istaknuto simbolomPropisi - dokument - objave - simbol za engleskis desne strane broja objave.

Prikaži SVE 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite