Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima   01 5999 918
Traži po     > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > Savjet
 
        - +   *  

Savjet dana

Zaglavlje naslovnog sučelja portala

IUS INFO naslovnica sastoji se od 4 poveznice u zaglavlju.
Poveznica pravni sadržaji vodi na popis međusobno povezanih pravnih sadržaja portala. Pregled dnevnih informacija (novosti, najava događanja i sl.) dostupan je odabirom poveznice dnevni IUS-INFO. Probno korištenje usluga, predstavljanje portala i zasnivanje pretplatničkog odnosa dostupno je u kategoriji preplata i usluge. Poveznica moj IUS-INFOsadrži opcije prilagodbe osobnog računa Vašim potrebama (favorites, promjena zaporke i sl.

Naslovna stranica - zaglavlje 1

U desnom gornjem uglu zaglavlja postavljene su prijava za već registrirane korisnike i novi korisnik koji to tek žele postati. U slučaju da ste već prijavljeni na tom mjestu prikazati će se Vaši korisnički podaci

Naslovna stranica - zaglavlje 2

U lijevom gornjem uglu zaglavlja, pozicioniran je uočljivi logo crvene boje. Odabirom logoa uvijek se vraćate na početnu stranicu. Iznad zaglavlja u lijevom gornjem uglu nalazi se mapa portala koja prikazuje shemu sadržaja portala i English. Odabirom poveznice English cijeli portal se prikazuje na Engleskom jeziku.

U desnom gornjem uglu nalazi se O namasa podacima o trgovačkom društvu i opisom djelatnosti i Podrška korisnicimasa pripremljenim odgovorima na najčešće postavljena pitanja.

Ispod zaglavlja  od spomenute 4 poveznice nalazi se Tražilica. Više o mogućnostima pretraživanja možete saznati u Tips & Tricks koji govori o toj temi. S desne strane tražilice nalazi se simbol Preplata i usluge - podrška korisnicima - video podrška. - prečac kojim pristupate video podršci.

Prikaži SVE 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite